aardremedie.com - Jules Faber "ont-wikkelt" 
 
 
 
 
 
Navigatie
HomeActiviteiten ProgrammaOver onsContactSensi therapeutExcursiesCursussen/LezingenMetingenFolder Publicaties
Foto impressies
image-4462576.jpg

Cursussen/Lezingen
Hieronder info over de Cursussen / Workshops  

Alle cursussen en workshops, worden in Genderen (Gem Aalburg) geven, eventueel  op verzoek op  locatie, kosten zijn:  inclusief  koffie, thee en kopje soep.
       
Meer weten? mailen naar Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken , bel 0416284870, of kijk hieronder voor uitgebreide informatie.

 Workshop: Gelaatkunde. 

Wist je dat je gezicht je precies vertelt hoe jij in elkaar zit? Dat neus, ogen en mond veel meer vertellen dan je ooit kunt bedenken? Dat ogen de vensters zijn van de ziel, en de mond vertelt hoe belangrijk praten voor je is?. En wat betekent  een grote of een kleine neus, grote en kleine oren, dikke en dunne oorlellen?

In deze toegankelijke en informatieve workshop wordt de theorie direct in de praktijk getoetst, wat leidt tot inzicht en tot leuke momenten, je moet niet voor niets een spiegel en een centimeter meenemen. Het is een echte doe en ontdekkingscursus, de deelnemers krijgen inzicht in zichzelf en anderen.

Van 10.00 tot 16.00/16.30 uur, kosten zijn: inclusief lesmateriaal 50 euro.


Workshop: Lichaamstaal en non verbale communicatie.  .

Kijk, lees en ontdek de waarheid en de geheimen achter de taal van het lichaam. Hoe goed spreekt u lichaamstaal?  Weet u wat de medemensen met hun lichaam zeggen?  Wat voor type lichamen zijn er? Kan men liegen herkennen? En wat zegt ons onderlichaam. De benen en de tenen de richting aanwijzers. Pratende handen. De vingers en nagels. Je slaaphouding verklapt je persoonlijkheid. Van 10.00 tot 16.00 uur, kosten zijn: inclusief lesmateriaal 37,50 euro


Workshop: (Hoog)gevoeligheid en Emotionele intelligentie.

Enige onderwerpen die behandeld worden zijn; Breinvoeding voor beïnvloeding. Je gevoel en je emotie. Ontleden en werken met foto’s. Energie. Aura uitstralingen. Staren met zachte focus. Concentratie. Je eigen polariteit ontdekken. Reële Waarneming. Metamorfose. Ontdek je Critical Rotatie point. Mineralen. Gat in je hand oefening.  Oefening Levensboom. energetische beweging. Quantum. Morfische velden.

Heel veel leerzame oefeningen, echt een doe cursus voor je (spirituele) ontwikkeling.

Van 10.00 tot 16.00 uur, kosten zijn: inclusief lesmateriaal 45 euro.


Cursus: Feng Shui”.

Feng Shui heeft een verklaring waarom sommige plekken beter geschikt zijn om te wonen dan andere, de bedoeling van alle Feng Shui maatregelen is dat de energieën in balans worden gebracht, een harmonieus ingericht leefomgeving geeft je energie, disbalans kost je energie. Veel praktische oefeningen, je gaat o.a. met de plattegrond van je eigen huis aan de slag. Enige onderwerpen: Wat is Feng Shui. De ideale woning en plek. Rugdekking. Yin Yang. Chi. Negen levensgebieden. Hoeken en valse pijlen. Vormen van huizen, Planten en de elementen. De 4 windrichtingen. Bagua; de 9 gebieden. Oplossingen en remedies. Uitgebreid lesboekje/naslagwerk.

Van 10.00 tot 16.00, kosten zijn: inclusief lesmateriaal 35 euro.


Workshop: 2 daagse Basiscursus sjamanisme.  .    

Deze cursus voorziet je van alle informatie die je nodig hebt voor het ver­vaardigen van je eigen persoonlijke schild, niet van huid gemaakt, maar in de geest het zal een reflectie zijn van de eigenschappen die je mee hebt genomen naar dit leven, ze helpen je antwoorden te vinden op je zoektocht naar je persoonlijke levens doel.

Veel Rituelen, reinigen met eieren, roken van de vredespijp, Medicijnwiel uitleggen met steentjes, levensboom, totems,dromenvanger, petroglyfen, mineralen, drakenbloed maken, 4 winden, power walk, zwart zout ritueel, vorkbeen, medicijnen/kruidenbuideltje, energie terughalen uit het verleden, invloeden op ons dagelijkse leven en toekomst.   

2 zaterdagen, van 10.00 uur tot 16.00 uur, kosten inclusief lesmateriaal 79 euro.


Cursus: Kruiden in onze directe omgeving

In de tijd dat de mensen nog in de natuur leefde en hun instinct volgde, net zoals de dieren, wisten ze precies welke kruiden goed voor ze waren. Hoe zit dat?. Thema’s die behandeld worden en enige praktische oefeningen zijn: Wat zeggen de kleuren en vorm.  Het EHBO kruidenkistje. Armelui medicijnen en hun toepassing, de medicinale werking van de kruiden, het EHBO kruidenkistje.  Eetbare bloemen uit de tuin, welke kunnen we eten, sla thee.  Groeiwijze en het type mens. Legende en mythen. Wat wordt bedoeld met magische kruiden? We gaan ook proeven, Lekkere recepten, bezoek en rondleiding  Kruidentuin.

Van 10.00 tot 16.30 uur, kosten zijn: inclusief lesmateriaal (naslagwerk) 40 euro.                        


Workshop: Woonbioloog/Wichelroedeloper.  

Steeds vaker worden we met allerlei uitstralingen geconfronteerd, wat kunnen we daar aan doen en hoe kunnen we ze meten. Veel praktische oefeningen en tips, doel is je eigen huis door te meten. Wat gaan we doen:  Het meten van uitstralingen van zowel elektrische apparaten, stralingen die door de lucht komen (o.a. draadloze en masten etc.) en het meten van de uitstralingen vanuit de aarde. Wat is electrosmog, wat zijn wateraders en aardstralen, wat zijn de negatieve invloeden op je gezondheid. Waar- en onwaarheden over stralingen, van masten telefoons etc. wat zijn goede (leylijnen) en slechte plekken. Wat doe je met de wichelroeden en wat met het meetapparaat? Wat doe je met aluminium.

We gaan ook buiten in de natuur meten en kijken wat de gevolgen zijn voor de bomen.

Van 10.00 uur tot 17.00 uur, kosten inclusief, lesmateriaal en wichelroeden 59 euro.                                    


Workshop: Vervolgcursus Woonbioloog/wichelroedeloper. 
We gaan leren om de waarde van uitstralingen, met de wichelroeden te meten. Bodemuitstraling meten. De uitstraling van planten meten. Uitstraling van bomen. Vormen gunstig of ongunstig voor de mens. De energiewaarde (de z.g.n. Boviswaarde)van voedsel doormeten en inschalen. Klachten en hoe reageren de dieren op natuurverschijnselen. informatie opslaan in water. Wat kan we nog meer met de wichelroede meten en opsporen. Spieroefening Touch For Health. Negatieve aardlijn (Benkerlijn) op sporen, werking Corrigerende apparaten. Water houdt van Mozart.

Er zit ook een buitengebeuren in, we gaan o.a. Germaanse grafheuvels doormeten, centrifugale palen.

Van 10.00 uur tot 16.00 uur, kosten inclusief lesmateriaal 40 euro.                                          


Workshop: je eigen wierookstokjes maken.  

Je gaat ruiken aan geuren en kruiden, gedroogde bloemen enz.  die gaan we branden op kooltjes, de geuren die jou het meest aanspreken, daar rol jezelf je eigen wierookstokjes/kegeltjes van. Uiteraard krijg je ook uitleg over de geuren, hun invloed op je lichaam en hun betekenis.

Je mag meerdere combinaties maken en mee naar huis nemen.
V
an 13.00 tot 17.00, kosten zijn: inclusief materialen 18 euro


Cursus: Oervoeding, vergeten groenten en moestuinieren.

De gezonde vergeten groenten van vroeger, de wilde groenten. Is het mogelijk om in  deze tijd de goede (oer)voeding te eten. Als je bewust bent van wat je eet, communiceer je al meer met je lichaam en je spijsvertering. Zeegroenten. Rauwe  groenten. Verzurende voedsel. Natuurlijke suikers. Wat zijn Superfoods. Oerrecepten. Het ritme van de organen, de meridianenklok, verticaal tuinieren op je balkon.

zaterdagmorgen van 10.00 tot 14.00 uur. Kosten zijn: 20 euro, inclusief lesmateriaal. 


Alle cursussen en workshops, worden in Genderen (Gem Aalburg) geven, eventueel  op verzoek op  locatie. Meer weten? mailen naar Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken , bel 0416284870, of kijk hieronder voor uitgebreide informatie.


 
 
© 2018 aardremedie.com - Jules Faber "ont-wikkelt"
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.