aardremedie.com - Jules Faber "ont-wikkelt" 
 
 
 
 
 
Navigatie
HomeActiviteiten ProgrammaOver onsContactSensi therapeutExcursiesCursussen/LezingenMetingenFolder Publicaties
Foto impressies
excursie-weris-foto2.jpg

Metingen en Advies

Gezond in een stralingsvrij huis.

'Elektrosmog ('Elektrostress') wateraders en aardstralen.

Als woonbioloog verrichten ik metingen en geef advies met betrekking tot, schadelijke stralingen die door de lucht binnenkomen maar ook de aardstralen, wateraders vanuit de aarde en mogelijke andere storende invloeden voor  u gezondheid, zowel in de Woon- en op aanvraag in de Werkplek.

Dit gebeurd met uitgebreide meetapparatuur om de straling die door de lucht binnenkomt te meten en met de wichelroeden, worden de verstorende stralingen vanuit de aarde in kaart gebracht.

Daarnaast maak ik ook gebruik van de informatie en de gevoelens die de woonplek en de bewoners vaak onbewust uitzenden.

Meestal adviseer ik om rekening te houden met de uitstralingen van de natuur, is dit niet mogelijk dan zoeken we naar  corrigerende oplossingen, die per woning  kan verschillen.

De totale duur van een meting is 1,5 uur, inclusief de bespreking van de corrigerende maatregelen en het uitgebreid rapport, dat ik bij u achterlaat en de persoonlijke informatie over de personen waar de stralingen invloed op uitoefenen.

De feiten:

Het gegeven dat we magneetvelden gebruiken om mensen te genezen (fysiotherapie), geeft al aan dat elektriciteit invloed heeft op ons, een invloed die positief kan werken, maar die ook negatief kan werken, in dat geval wordt gesproken van 'elektrosmog of elektrostress', waar liggen de risico's.

Een aantal wetenschappers beweren dat elektromagnetische velden en radiostraling allerlei symptomen en aandoeningen kan veroorzaken, bij de geschatte 10 tot 30 procent van de mensen die gevoelig zijn voor deze velden en stralingen.

Om de overal aanwezige elektromagnetische velden op een wetenschappelijke manier uit te kunnen leggen, gebruikt men het woord 'smog' wordt in Engelse gebruikt voor vervuilde mist, kunnen wij zien en ruiken, de smog van elektro magnetische velden die onze omgeving in steeds hogere mate belasten, kunnen we niet zien of ruiken, elektrosmog ontstaat wanneer elektriciteit geproduceerd en wanneer elektrische spanning aanwezig is of elektrische stroom vloeit, als de zenders gaan zen­den, iedere stroomkabel, stopcontact, elektrisch apparaat, alle antennes en zendmasten veroor­zaken naast de bedoelde uitwerkingen, ook onbedoelde uitwerkingen, namelijk elektrostress.

Het is op dit moment waarschijnlijk de snelst groeiende vorm van vervui­ling.

Zo adviseert het RIVM en de meeste GGD’s om geen hoogspanningsleidingen aan te leggen over woonwijken en scholen, uit voorzorg moet men een afstand van tenminste 50-80 meter afstand aan houden, ze spreken over het toepassen van het “voorzorgprincipe”.

Daarnaast maken we, in ons leefklimaat steeds meer gebruik van draadloos zenden, denk hierbij maar aan draadloos internetten, het mobieltje en de Dect. telefoon, maar ook alle elektrische apparaten onder en in de nabijheid van ons bed, wanneer je hier gevoelig voor bent kunnen deze klachten veroorzaken.

Wetenschappers in Europa en de voormalige Sovjet-Unie hebben een verband gelegd tussen radiostraling en een heleboel aandoeningen, waaronder slaap problemen, hoofdpijn, ver­moeidheid, Burn out, huilbaby's, concentratie- en geheugenstoornissen, verstoring van het immuunsysteem en het hormonale systeem, en hersentumoren.

Gelukkig kunnen we die straling met betrouwbare instrumenten doormeten, de toegestane belasting en de meetmethoden moeten voldoen aan de normen en richtlijnen van de Standaard Bouw biologische (NEN) normen.

Al deze belastingen worden in beeld gebracht, zodat voor iedereen duidelijk is waar wel of geen problemen zijn te verwachten, de gevoeligheid van de personen wordt ook bekeken.

Uit onderzoek blijkt dat 80 % van deze elektrostress onnodig is en vaak eenvoudig verwijderbaar, of aan te passen is.

Wat zijn Geopatische belastingen (o.a. aardstralen)

Aardstralen zijn het gevolg van kosmische straling, die instraalt tot op de as van de Aarde en energie meevoert, wanneer deze straling weerstand ontmoet, b.v. van een ondergrondse wateraders, aardgas, olie, of steenkool e.d. reflecteert deze en keert als negatieve lading terug, aangeduid als aardstraling.

Een en ander veroorzaakt een spanningsverschil in de veldspanning van het aardmagnetische veld, die de weerstand van de er boven liggende mensen, dieren en planten verzwakt, waardoor er gezondheidsklachten kunnen ontstaan, hierbij moet je vooral aan je weerstandsvermogen denken, dat word het eerste aangetast.
We meten de woon- en werk ruimten door en gaan kijken of we rekening kunnen houden met deze negatieve uitstralingen, zodat het weerstandsvermogen niet meer wordt aangetast, maar juist weer kan aansterken en in balans kan komen.

Veel voorkomende klachten van deze aardtralen zijn:
Last van moeheid futloosheid, stramheid, hoge bloeddruk, hoofdpijnlast van luchtwegen of kouwelijkheid? Wellicht wordt u slaapplek negatief beïnvloed door wateraders, aardstralen of electro-smog. Ook mensen met een burn-out-klacht blijken vaak op een negatief uitstralende plek te slapen.

In eerste instantie gaan we het bed verschuiven, is dat echt niet mogelijk dan kunnen we eventueel kijken naar een ontstoorder maar het blijft altijd een advies, je krijgt alles op papier en alles wordt toegelicht.

De meting duurt alles bij elkaar ongeveer 1,5 uur, uiteraard krijgt u ook een uitgebreid advies betreffende de oplossende en corrigerende maatregelen.

info: 0416284870, liefst na 18.30 uur.    Email: Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken      www.aardremedie.com


Energetische huisreinigingen.

 • zware sfeer in huis
 • je niet kunnen ontspannen in huis
 • bepaalde plekken in huis mijden / niet thuis willen zijn zonder duidelijke reden
 • allerlei klachten waarvoor geen medische oorzaak gevonden wordt, zoals vermoeidheid, uitputting, onrust, zenuwachtig zijn, je down voelen, slecht slapen, nachtmerries, depressie
 • prikkelbaar zijn, snel ruzie hebben zonder aanwijsbare aanleiding
 • allerlei emoties voelen waarin je jezelf niet herkent (alsof je jezelf niet meer bent)
 • maar niet los kunnen komen van bepaalde gebeurtenissen in huis
 • het gevoel hebben dat er iemand aanwezig is in het huis
 • huisdieren die zich raar gedragen en bang zijn
 • kinderen die niet alleen durven zijn en zeggen dat er iemand op hun kamer is
 • kinderen die zonder reden sterke emotiewisselingen hebben (kan ook bij volwassenen)
 • koude of warme sensaties van wind in huis, knipperende lichten, tikkende geluiden
 • het gevoel dat er iets niet klopt in huis

 

 


Bericht in de Telegraaf  vr. 13 sep 2014, 10:58  

Wichelroedeloper maakt school schoon in Lemelerveld.

De Heilig Hartschool in het Overijsselse Lemelerveld heeft het gebouw in de zomervakantie laten schoonmaken door een plaatselijke wichelroedeloper.
Volgens schooldirecteur heeft deze woonbioloog/wichelroedeloper alle elektromagnetische straling uit de lokalen verwijderd.
Sommige leerkrachten hadden gezondheidsklachten door de straling en dat is nu verbeterd, zei de directeur afgelopen vrijdag.

„Door de komst van digitale schoolborden nam de straling in de lokalen enorm toe. Sommigen hebben nergens last van, maar anderen waren niet meer in staat in bepaalde ruimtes te werken.
Een van de leerkrachten wist van de wichelroedeloper en dat leek me wel een goed idee”, zegt de schooldirecteur.

De klachten zijn inderdaad afgenomen en de concentratie van sommige leerlingen is toegenomen, na het meten en het corrigeren van de stralingsbronnen.

Zelf doe ik ook het nodige op dat gebied als woonbioloog/wichelroedeloper.
Onlangs heb ik nog een basisschool in Wijchen doorgemeten en gecorrigeerd, vanwege het ziekteverzuim van enkele leerkrachten.

 


 
 
© 2018 aardremedie.com - Jules Faber "ont-wikkelt"
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.