aardremedie.com - Jules Faber "ont-wikkelt" 
 
 
 
 
 
Navigatie
HomeActiviteiten ProgrammaOver onsContactSensi therapeutExcursiesCursussen/LezingenMetingenFolder Publicaties
Foto impressies
excursiekanne2.jpg

Jules Faber

Gescheiden werkelijkheden

Er zijn allerlei opleidingen en cursussen op het gebied van zelfrealisatie, deze opleidingen en cursussen kunnen leiden tot een verwijdering van de mensen om je heen.Je partner, gezinsleden en vrienden begrijpen niet waar je mee bezig bent, waardoor je zelf in de problemen komt en je, jezelf kunt verliezen zonder dit te beseffen. mijn doel is om een middenweg te vinden. Zodat hetgeen wat je leert, ook daadwerkelijk in het dagelijks leven uitgevoerd kan worden en niet tot verwijdering maar tot een verdieping van contact leidt.

Om de mens de rust inzichzelf weer te laten ervaren, laat ik ze weer kennis maken met hun oerinstinct, zodat ze weer de signalen uit en van de natuur kunnen ervaren tijdens de energetische cursussen, excursies, lezingen, wandelingen en workshops.Om een breed publiek kennis te laten maken met aardmagnetisme en uitstralingen, organiseer ik o.a. de cursussen: Gelaatkunde, Kruiden, de cursus Wichelroedeloper,  Feng Shui Cursussen, Sjamanistische cursussen en de cursus Energetisch Healer.

De verkregen kennis uit ervaring en door studie, integreer ik in de door mij ontwikkelde therapie, ik maak o.a. gebruik van de Sensi Therapie.

Vaak luisteren we alleen nog maar naar ons verstand, en we laten onze Emoties en verlangens voor wat ze zijn, naar mijn menig is het doel van ons leven te leren samenwerken, het beheersen en het beheren van allerlei energie stromingen, zowel vanuit de mens als vanuit onze omgeving. 

Een groot misverstand is dat de mens en de natuur gescheiden werkelijkheden zijn.
Alles is met elkaar verbonden, de oude culturen wisten dat, ze leefden in harmonie met hun omgeving en omgekeerd leefde de omgeving in harmonie met de mens.

We kunnen heel veel doen, wetend dat we deel zijn van het geheel van al het leven op deze Aardbol, we kunnen ons op een gelijkwaardige manier richten, op het welzijn van alle leef soorten, door persoonlijk aandacht te geven, te leren ontvangen van wat planten, dieren, bomen en uiteraard de zon, maan, wind en de aarde je allemaal schenken.              

Jou aandacht en je gedachten zijn belangrijk voor al dat leven om je heen.


Iedereen heeft zijn of haar eigen-aardigheden, vergeet niet dat in een bos, niet een boom hetzelfde is, maar samen vormen ze een prachtig bos, waarin ik graag wandel.         

Voor meer gerichte informatie klik dan op een van de items van de navigatiebalk links bovenaan de pagina.

Jules Faber Energetisch Therapeut / Sensi therapeut


Email: Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken
Telefoon: 0416284870 (bereikbaar tussen 19:00 - 20:00)

 
 
© 2018 aardremedie.com - Jules Faber "ont-wikkelt"
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.